Wednesday, January 27, 2010

hmmm.....


ASSALAMUALAIKUM
Ari ni leh dikatakan agak disaster bagi permulaan sem…sume pasal subjek
PCS nyer pasal…kemumgkinan kami kena drop subjek itu dan ambik pada
3rd year 1st…persoalan nye,why jadi mcm ni? Nape berbondong bondong(bak kata ustaz dawi) senior Yg dh final year x amik ag? Kami ikut structured 2 tau,tp xleh ambik gak cz lecturer pentingkan senior dulu…uishhhh

esok rmai2 akn g jmpe coordinator course utk bincang ttg slot yg xramai org..
hmmm…ari ni gak disaster cz moto ku wat hal…
and smpai skrang aku rasa bsalah anta msg ugutan kat BF khairin …
cuak tuh muka dia…aduh…ni sume celcom nyer line yg mcm dot3…
aish…sian lak tgk muka dia yg risau..kay!!! mmg tbukti dia syg kat ko…hhahaha

sian lak kat tam cz aku siap ckp kat dia aku bad mood…hahaha….xpe..
tam byk awek…hahahah…tp aku tau..tam paling syg makcik yg jaga tandas awam kat Thailand 2…khidmat dia bagus…hahahah

jumaat ni cuti…nk kuar ke x? mcm maleh tp org len cm nk kuar…tp sure esok,
PASAR MLM!!! I like…rindu sum1 kat pasar mlm 2…harap leh jmpe ag…
Pasni akan aku dh xpkai topeng H1n1,so ko xleh kata aku sombong ag…
Ko leh tengok secara jelas aku senyum kat ko..muahahaha

Jap,cni ptg2 ujan…oh tidak…hmmm…xpe la..xjadi ar jmpe ko… len kali ar ble x
musim ujan dah… payung aku ada org pinjam xpulang2..aku pun xigt sape…

esok g kedai baiki moto, singgah kedai burger mkn burger, kalo rajin g kfc…
ble aku nk jmpe xskulmate aku nih? suka2!!!


Mata aku pun dh pandang2 katil terchinta…igt nk ulis banyak ag…terpaksa
Menurut godaan batman yg berada di atas katil itu..jap ye batman ku syg…
I’m coming…



4 comments:

Tam said...

hahaha.aku tak kesah lgsg la dengan ayat b2b kau tuh.ahaha

dojahnxedan said...

syg btol ko ek kat makcik 2

Tam said...

ehh mesti. dah hot. :)) badan pun licin,letak minyak sapi.

dojahnxedan said...

pas ni aku tukar senyap botol minyak sapi 2...aku letak miyak tanah...hahaha..minyak 2T ke..ok gak