Monday, February 22, 2010

bayangkan


ASSALAMUALAIKUM

cbe bygkan…anda menyukai sum1..oh damn…xmo2…single is d bes way 4 now..tp dia 2 dah ada sume criteria lelaki yg baik…oh man…muka ok dah…
anda mendekati beliau as member mula2…but then dia 2 gentleman sgt2 mcm dlm cte korea…dgn muka yg ensem…oh man…
but then satu ari dia hubungi anda dgn suara yg sebak…uih…laki kot… kalo nangis ni mesti kes teruk ni…mesti hal family ni…
then,d truth is dia ada prob dgn wanita yg dia minat…dia dikecewakan…anda…anda yg ada perasaan kat beliau…mesti hancuss kan…tp sbb atas dasar member,anda layan jugak dia…so he’ll feel better
and then ble anda ada masalah..dia…dia..wat2 xdgr….dia asyik cte pasal wanitatsebut ble dia dgn anda…sangat xsensitif dgn perasaan org lain laki ni…
aduh…sedih btol cte ni…sadshortstoryonline…last skali pmpuan 2 dpt laki yg sgt2 memahami dia…bgus2!!!lupekan lelaki yg 1st 2!!!tp cte yg aku baca ni mcm cte yg bese ada kat drama…hmmm…tp supernatural gak bes…jo mati and aku nangis…sedih wooo mak dia tgk anak dia mati dpn mata…jahat tul anjing 2…

moral of d story: belalah kucing
 

1 comment:

Tam said...

hahaha supernatural is the best laa.dapat episod baru,cite kat aku.haha