Monday, February 15, 2010

jari dlm paku


ASSALAMUALAIKUM
 

kak nur dan abg mamat
ari ni sepupu aku kawin…tp malang nye aku xdpt hadir…tpaksa duk utp yg tchenta ni akibat parenz aku ckp xyah balik ler…wat penat je…cuti bkn lame pon…aku xditerima..huaaaa…kwn2 aku ckp aku anak terbuang…ceit tol
semoga berbahagia kak nur…I lap u…adakah kak nur stil akan mampu melayan aktiviti2 kami yg gila2 selepas ini?adakah kak nur akan berubah?
hmmm…berubah ke x ek? hope xberubah la ek…xbes ler kalo kak nur dh xsempoi… uwaaaaaaaaaaaaaaaaaa……kak nur… nana doakan kak nur bahagia..sekejap je kan masa berlalu…fuhhhh…
smalam ketika aku bertukang dlm bilik aku, jari masuk paku…eh…paku masuk jari..kesimpulannya, kalo rabun, pakai spek…kalo habuk masuk mata, stop dulu..
jgn wat keje dgn mata terkebil2 menahan habuk dinding yg dipaku masuk mata..
seb baik darah xmenitik atas cadar batman ku yg disayangi….Cuma kena kat baju ku yg bwarna itam…so xda kesan sgt…muahahahahah…g bilik wani..
aduh…lpe lak..wani xda…br nk suh dia jadi doctor aku..wani adalah seorang yg sgt berpengalaman membersihkan luka2 aku b4 dis…luka 1st dia cuci is luka atas mata aku nih…luka mata tseret kat meja..kes lmbat g kelas and pas mandi sabun stil ada kat tapak kaki…aku berlari menuju almari baju,tapi aku tergelincir sbb kaki licin and bhg atas mata kanan aku ni tseret kat meja belajar…in the end, aku xg kelas cz aku pengsan pas 2….bgn2 trus naik bilik wani( mse 2 foundation 1st)…tp wani tdo..so aku g ngadu kat iylia…
nik pun dtg…wani pun bgn…lalu beliau mjalankan kerja2 doctor beliau…no point mandi tgesa2…smpai skrang parut ada tp ditutupi oleh spek aku yg besau…parut mafia…
2nd time luka main futsal…yg ni mmg teruk…adik aku tgk gmbar smpai xlalu abehkan bnda pe ntah yg dia tgh mkn time dia tgk gmbo luka aku 2…mmg mgelikan..nanah is everywhere…
 br plan nk g teluk intan..mira dgn izyan lak xda…sob3x…penat aku wat peta g  teluk intan…nmpak nye masuk tong sampah ler peta 2…mcm yg dulu gak…
kechiwa gle2…but it’s beyond our control..
 
ni namanye mira

 

ni namanye izyan


cuti raya cina byk buang masa…housemate aku sorg  siap stadi kul 3 pagi…
gle ar…aku…esemen pun xsiap ag…

aku nak g tempat mcm ni



5 comments:

ShaiRA HaIFA said...

alooo cianye.
bnyk sngt kene nyakit..
sabar neh doyan..
mu kan otai..so xrasa skit sngt kan?
hehe

Tam said...

orang ganas mane ley sakit2.luka sikit,otai je.ahaha

dojahnxedan said...

hahah..yeyeah...mndai2 je korg ni kata aku otai..aku sopan santun tau...muahahahha

ShaiRA HaIFA said...

mihahah..
doyan dh brubah ker?
dh jd ayu ker?

dojahnxedan said...

shaira...susah nk jadi ayu...tp still in d progress...hahaha...