Tuesday, November 24, 2009

abeh peksa

Assalamulaikum

Exam sudah abeh… tp berakhir dgn tragedy
Soalan introduction 2 material science td agak susah ditambah dgn masa menjawab hanya 2 jam sahaja…
Sebelum masuk chancellor hall…aku dgn wani= “yeah bebeh…2 hours only…”
Lepas abeh exam…hmmm…nk wat tarian kartun sperti dirancang pun rasa serba salah

Aku xtau la apa yg aku rasa ni betol ke x…kalo salah sila tegur la ye

1-soalan graph itu sgt mgambil masa yg byk
-bg aku mmg ambik masa yg lama…ditambah dgn kesejukan yg melampau dlm chancellor hall…tgn yg xda bakat nk lukis2 graph cz masa form 5 gne pembaris graph 2…salah wat scale utk axis strain…fuhhh…tp Alhamdulillah…dpt juga aku siapkan akhirnya…Cuma mcm x menyakinkan graph aku 2
-actually dr Othman ada ckp masa kte mula2 blaja chapter ni…hahah…lain kali duk dlm kelas dia kna peka sket

2-aku sgt x expect soalan no 1 td
-mampus aku mgarut pasal definition

3-soalan blakang;iron carbide dgn ttt diagram bes
-bes sbb soalan lebih kurg sma dgn yg aku wat smlam

4-nape aku xnmpak dr Othman???
-(kpd nyah2 ku sekalian..aku tau riak wajah korg mcm mne ble korg baca statement di atas..ahhaha)

Pas abeh imse..g mkn kat kedai sblah stesen petronas
Menu utama=nasi putih kuah primax 3
Air= diesel

Xda ar…byk gak lauk2 kat c2…sedap gak…harga ok…masa ni la aku tdgr tam bcerita ttg niat dia masa kecik2…dia nk wakili Negara masuk gimnastik rupenye…xpe tam..aku sokong ko



                                                   tam dan adli masa kecik



Adli lak nk masuk renang berirama…mesti selalu praktis kat sungai umah dia mlm2..org igtkan sungai 2 bhantu…rupe2 nye adli duk praktis skill kat c2…




sukan kegemaran adli...
     



Tp yg bes ari ni..bwk moto dgn wani…memekak kat jalan belakang…lagu big bang….nk wat mcm mana..perut kenyang mata ngantuk…kalo x memekak…alamat nye…akan ku bawa moto itu smbil mata tertutup…

kitorg tgk2 gak in case ada babi hutan lalu lalang kat c2…nk bls dendam utk pihak kirah yg dikejar babi hutan ketika berjogging… igt tau… kat utp ada babi hutan… ketua dia pakai rntai emas ada gmbar 50 cent..kalo korg nmpak…bunuh terus…
Mata makin layu…tpaksa tdo..tpaksa…batman ku dh mgoda…

1 comment:

McFLuRry_MaNIaC said...

tahniah da abeh peksa~
hee