Saturday, April 10, 2010

HEPI BDAY KAK JANNAH


HEPI  BDAY KAK JANNAH!!!!
hmmm… sudah makin tua kamu ye…
hahahha….dh le tahun lepas nana xwish…ye ke ek?
xigt..sorry, memory cpt hilang
ble last kte jmpe ek?
perghh..lama gle
kepada sesape yg xkenal kak jannah
inilah dia
                                  muka control
muka mmg lembut…tp kalo bgusti dgn dia…aku pun kalah
so beware of her…hahahah
ni aku link dr gmbo2 facebook dia je
ni dia and kakak dia…kak hikmah

dulu time tuisyen kak hikmah ni mcm tegas sket
kalo aku g main dgn kak jannah
mesti dia marah
huaaaaaaaaaaaaa
aku dimarahi
tp sekali sekala leh la wat2 lawak dgn dia
aku tuisyen kat umah diorg
mak diorg mgajar
mak diorg mmg bes
hahahah..tp…aku pun selalu kna marah dgn mak dia
nk wat cmne…energy byk, so kena la buli org
and mangsa aku ialah AMIRAH AIMI DAN ADIK NYA
hahaha…smpai menangis adik amirah aimi 2
time 2 le aku kna marah dgn mak cik…
sob sib sab
saya hanyalah budak kecik biasa yg ske membuli
hahahah..pdn muka kena marah
kak jannah ni sama sekolah rendah and agama dgn aku
pastu sekolah mngah, dia sekolah kat takyah jap
pastu pindah convent..jmpe aku balik
jap,aku rasa last skali aku jmpe dia masa aku form 3 kot
sbb masa form 4 dia pindah mrsm langkawi
ha…ye la kot
perghh..pndai dia kenakan kitorg kat gelanggang tenis
dia ckp dia xdpt mrsm
padahal langkawi trus dia dapat
pas dia pergi 2, mmg aku xjmpe dia dh kot
cz bln 4 , in d same year, aku pndah kuantan
hmmm…btol la kronologi aku 2
hohoho...
skrang dia blaja medic  kat Ireland
kakak dia pun blaja kat c2
mmg org2 bjaya sungguh mereka ni

yo kak jannah
hepi bday and sorry cz nana bg msg dlm ayat2 mcm 2
cnfuse tp yakin
hehehhe…hope u’ll b happy 4 d rest of ur life
byk bnda nk ckp ni kak, tp nana simpan 4 d future
all d bes kak!!!

2 comments:

paradise104 said...

nanaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa itula tahap kekembangan hidung akak. kekekekke i miss u too nanti i balik kite kontek2 oke! wey memori betul la tuisyen tuh. nnt try2 bergusti lagi ye. akak dah tua, dah tak larat. @_@

dojahnxedan said...

nana apatah lagi..tubuh je dh tua, jiwa tetap muda... kak jannah dh le keping..sian kena leyek dgn nana dulu2 kan..hahaha